fbpx
    8.45-16.00      info@pieni-idea.fi   
   046 6003 950
    8.45-16.00      info@pieni-idea.fi   
   046 6003 950

VOIMAKASTA TARINAN-
KERRONTAA

Miksi sisällöntuotanto
on tärkeää?

Nykypäivän tietotulvassa hyvän sisällön merkitys korostuu vahvasti. On löydettävä tapa erottua, eikä perinteinen tyrkyttävä markkinointi enää tehoa. On vedottava tunteisiin ja oltava aidosti kiinnostava asiakkaiden silmissä.

Parhaimmillaan hyvä sisältö sitouttaa, herättää positiivista keskustelua ja kannustaa asiakkaita välittämään tietoa eteenpäin. Osaava sisällöntuottaja tuo yrityksesi äänen esiin persoonallisesti ja asiakasta kiinnostavalla tavalla!

Sisällöntuotannon hyödyt

Sitouttaa asiakkaat

Asiakas sitoutuu vahvemmin, kun tuote tai yritys herättää hänessä tunteita. Osuva sisältö vetoaa tunteisiin ja viihdyttää.

Viestii yhtenäisesti

Yhtenäiset ja toisiaan tukevaat sisällöt tekevät yrityksesi ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä yhtenäistä, selkeää ja luotettavaa.

Luo vuoropuhelua

Osta-osta-markkinointi on vaihtunut vuoropuheluksi asiakkaan ja yrityksen välillä. Timanttinen sisältö on tässä avainasemassa!

Tukee brändimielikuvaa

Hyvä sisältö tuo yrityksesi persoonan ja arvot esiin, tukee positiivisesti mielikuvaa brändistäsi sekä erottaa yrityksesi kilpailijoista.

Mukautuu moneen kanavaan

Hyvin toteutetut sisällöt on helppo muokata toimimaan monessa eri kanavassa, ja niitä voidaan uusiokäyttää ajan kuluessa.

Tehostaa myyntiä

Ammattimainen sisältö tavoittaa kohderyhmäsi ja nopeuttaa kaupantekoa!