fbpx
    8.45-16.00      info@pieni-idea.fi   
   046 6003 950
    8.45-16.00      info@pieni-idea.fi   
   046 6003 950

VOIMAKASTA TARINAN-
KERRONTAA JA HAAMUKIRJOITTELUA

Miksi sisällöntuotanto on niin tärkeää?

Nykypäivän tietotulvassa hyvän sisällön merkitys korostuu vahvasti. On löydettävä tapa erottua, eikä perinteinen tyrkyttävä markkinointi enää tehoa. On vedottava tunteisiin ja oltava aidosti kiinnostava asiakkaiden silmissä.

Parhaimmillaan hyvä sisältö sitouttaa, herättää positiivista keskustelua ja kannustaa asiakkaita välittämään tietoa eteenpäin. Osaava sisällöntuottaja tuo yrityksesi äänen esiin persoonallisesti ja asiakasta kiinnostavalla tavalla!

Mikä ihmeen haamukirjoitus?

Monet nykyajan yritykset hyödyntävät haamukirjoittajaa viestinnässään. Sinänsä terminä se ei ole uusi asia, silloin kun yrityksellä ei ole aikaa kirjoittaa laadukasta viestintää palkataan siihen usein ulkopuolinen taho.

Haamukirjoitus on yrityksen äänellä tapahtuvaa viestintää niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Esimerkiksi referenssitarinat ja asiantuntija-artikkelit ovat usein haamukirjoituksia, joissa kirjoittaja puhuu toimitusjohtajan äänellä.

Sisällöntuotannon hyödyt

Sitouttaa asiakkaat

Asiakas sitoutuu vahvemmin, kun tuote tai yritys herättää hänessä tunteita. Osuva sisältö vetoaa tunteisiin ja viihdyttää.

Viestii yhtenäisesti

Yhtenäiset ja toisiaan tukevaat sisällöt tekevät yrityksesi ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä yhtenäistä, selkeää ja luotettavaa.

Luo vuoropuhelua

Osta-osta-markkinointi on vaihtunut vuoropuheluksi asiakkaan ja yrityksen välillä. Timanttinen sisältö on tässä avainasemassa!

Tukee brändimielikuvaa

Hyvä sisältö tuo yrityksesi persoonan ja arvot esiin, tukee positiivisesti mielikuvaa brändistäsi sekä erottaa yrityksesi kilpailijoista.

Mukautuu moneen kanavaan

Hyvin toteutetut sisällöt on helppo muokata toimimaan monessa eri kanavassa, ja niitä voidaan uusiokäyttää ajan kuluessa.

Tehostaa myyntiä

Ammattimainen sisältö tavoittaa kohderyhmäsi ja nopeuttaa kaupantekoa!