fbpx
    8.45-16.00      info@pieni-idea.fi   
   046 6003 950
    8.45-16.00      info@pieni-idea.fi   
   046 6003 950

Mitä yhteistyö luovan markkinointitoimiston kanssa on parhaimmillaan? Tästä tarinasta ei puutu onnistumisen iloa. Lue ja inspiroidu!

Joulutarina: Yhteistyössä Aava Kertun Kotitila ja Pieni Idea

Alkuvuodesta 2019 kaksi toisilleen ennestään tuntematonta naista pohtivat omilla tahoillaan yritystoimintansa seuraavia askeleita. Toinen on juuri hypännyt rohkeasti omien siipiensä varaan ja päättänyt onnistua yrittäjänä ilman varsinaista tukiverkostoa. Toinen etsii kuumeisesti omiin tarpeisiinsa sopivaa mainostoimistoa. Useat yhteydenotot eri firmoihin päättyvät kuitenkin tavalla tai toisella pettymykseen, kunnes naisten polut yllättäen kohtaavat. 

Maaliskuussa Anna löysi tiensä Pieni Idean kotisivuille ja otti yhteyttä minuun pyytääkseen meiltä tarjousta Restaurant Arkenin kotisivuista sekä Aava Kertun Kotitilan, Arkenin ja Cafe Salterietin kesän esitteistä. Anna oli ensimmäisiä omia asiakkaitani. Heti ensimmäisestä puhelinkeskustelusta lähtien yhteistyö tuntui meille kaikille luontevalta. Anna koki, että osasimme kuunnella häntä, tarjosimme runsaasti  ideoita ja olimme valmiita kehittelemään niitä eteenpäin Annan ajatusten mukaisesti. Meille on tärkeää pitää kiinni sovituista aikatauluista, koska kiireisten pienyrittäjien arjessa se on kultaakin kalliimpaa.

Meille työskentely Annan kanssa tuntui alusta asti mutkattomalta. Pystyimme aidosti auttamaan ideoinnissa ja yhteistyömme vei nopeasti kohti tavoitteita. Tuloksena syntyivät Restaurant Arkenin kotisivut, esitteet, videot, menut sekä runsaasti uusia ideoita myös tulevaan yhteistyöhön.

Näin jälkikäteen on kiva katsella saavutettuja tuloksia. Kesän esitteet ovat saaneet runsaasti positiivista palautetta ja juhannuksen somekampanjan jälkeen Aava Kertun Kotitilalla tehtiin juhannusaaton kävijäennätys. Puhukoon puolestaan myös se, että tilan eläimet nauttivat nyt uudesta, vastarakennetusta tallistaan. Mikä parasta, Anna kokee säästäneensä runsaasti aikaa.

Joulukuussa Aava Kertun Kotitilalla Tallitontun joulu

Kesä on ohi, syksy kääntyy pikkuhiljaa talveksi ja katseet kohdistuvat jouluun. Aava Kertun Kotitilalla käynnistellään Tallitontun joulua, joka tarjoaa yhteisen elämyksen koko perheelle jouluisen askartelu- ja huovutuspajan, tunnelmallisen satupolun, tilan eläinten rapsuttelun ja jouluherkkujen äärellä. Tallitontun työpajaan pääset kurkistamaan Aava Kertun Kotitilan Facebook-sivulla julkaistun videon kautta. Video on myös yksi tässä tarinassa kerrotun yhteistyön hedelmistä. Kuvat videoon on ottanut Maria Yli-Valkama.

Olemme saaneet vuoden aikana nauttia värikkäistä ja lämpimistä yhteistyökuvioista monien eri alojen yrittäjien kanssa. Meidän ja Annan tarina on yksi niistä ja se kuvaa kauniisti sitä, miten kahden määrätietoisen ihmisen kohtaaminen saa palaset loksahtamaan kohdalleen.

Tänä vuonna alkaneet tarinat saavat tulevana vuonna jatkoa ja uudet odottavat syntymistään. Jouluun ja uuteen vuoteen Pieni Ideassa valmistaudutaan hymy huulilla ja tulevaan luottaen. ❤️🎄

Pieni Idea tulee avuksesi myös joulukiireiden keskellä. Moni toivoo lisää tunteja vuorokauteen. Totuus kuitenkin on se, että tunnit eivät toivomuksista huolimatta lisäänny. Sen sijaan aikaa säästyy oikeanlaisella yhteistyöllä. Oli kysymyksessä sitten pieni, yksittäinen kysymys tai hieman suurempikin haaste, ota epäröimättä yhteyttä, katsotaan mitä keksitään!

Pieni Idea toivottaa onnellista joulun odotusta kaikille nykyisille ja tuleville asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!

Ideamurusia

Asioiden ja tekijöiden yhdistäminen on ollut mun juttu jo pidemmän aikaa. Olen ammatiltani graafinen suunnittelija ja tämä on Pieni Idean blogi.

-Heidi Uskaure