fbpx
    8.45-16.00      info@pieni-idea.fi   
   046 6003 950
    8.45-16.00      info@pieni-idea.fi   
   046 6003 950

Slide
Meistä on moneen

Rakkaudesta tekemiseen

Meitä ajaa eteenpäin uusien asioiden opettelu, modernit trendit sekä itsemme kehittäminen. Se mitä ei vielä osata, opetellaan, eikä taatusti tiputa aallonharjalta!

Meidän asenne on täyttä rautaa, eikä osaaminenkaan jää hopealle. Jokainen meistä on luonut omaa monipuolista uraa jo pitkään. Nautimme siitä, mitä teemme, mikä välittyy positiivisena fiiliksenä myös asiakkaille.

Heidi Uskaure

Projektipäällikkö & Markkinointi
puh. 046 6003 950

Heidi tekee Pieni Ideassa vähän kaikkea. Hän on oppinut ymmärtämään tekijöitä ja mitä heidän työnsä vaatii. Erityisen hyvä hän on asioiden yhdistämisessä ja graafisessa suunnittelussa. Heidi vastaa myös projektien koordinoinnista sekä Pieni Idean markkinoinnista.

Osku Pienimäki

Koordinaattori, video-& valokuvatuotannot
puh. 040 5920 077

Osku on vastuussa Pieni Idean video-ja valokuvatuotannoista. Oskulle kuvaus on intohimo, jossa hän haluaa korostaa tarinoiden tärkeyttä. Fiiliksen täytyy välittyä katsojalle alusta loppuun! Oskun kuvaustyyli on vahva ja puhuva.

Priska Autio

Sisällöntuotanto, käännöstyöt, käsikirjoitus

Priska on Medianomi (AMK) ja sisällöntuotannon monitoiminainen, joka on toiminut monipuolisesti sisältöjen parissa aina tv-sarjan käsikirjoittamisesta markkinointimateriaaleihin, nettisivuteksteistä asiantuntija-artikkeleihin ja somesta lifestyle-sisältöihin.

Kimmo Karinen

Video-& valokuvaus, editointi

Kimmo on kuvauksen monitoimimies, joka on kuvannut kaikkea mainos- ja henkilökuvista tapahtumiin ja teollisuudesta urheiluun sekä häähumuun.
Kimmolta onnistuvat niin valo- ja videokuvaukset kuin erityistaitoa ja tarkkuutta vaativat dronekuvaukset ilmasta.

Heta Kettunen

Kuvituspalvelut

Heta on kulkenut kynä kädessään aina. Media-assistentiksi valmistumisen jälkeen Heta opiskeli pelitaiteen kandidaatin tutkinnon Englannissa. Nykyään Heta työskentelee Kotkassa Nitro Gamesin pelien seniorartistina. Hetalta onnistuu selkeyttävät kuvitukset kaikenlaisiin tuotantoihin.

Aldis Strods

Animaatio, editointi, vektorigrafiikka

Aldis on valmistunut taiteen maisteriksi. Hän on opettanut taidetta kouluissa, mutta nykyisin fokusointunut tekemään animaatiota ja videoeditointia, sitä onkin kertynyt jo yli 8-vuotta. Vapaa-ajallaan Aldis soittaa rumpuja, hän on siinäkin ammattilainen.

Katja Kimpimäki

Kuvitus, graafinen suunnittelu, vektorigrafiikka

Katja on taiteen kandidaatti. Hän on erikoistunut tiedon visualisointiin ja infografiikkaan. Katjalla on paljon kokemusta teollisuudesta, jossa hän työskenteli graafikkona suunnitellen mm. tuotepakkauksia, kokoonpano-ja asennusohjeita.

Immu Laitalainen

Äänimies, musiikki, tehosteet, äänitys

Immu on taiteen maisteri (audiovisuaalinen mediakulttuuri). Immu on musiikkiin ja äänisuunnitteluun keskittyvä äänituotannon ammattilainen. Äänisuunnittelussa Immun painopisteinä ovat äärimmäisen puhdas laatu, dynamiikka ja luovuuden korostaminen. 

Vili Petäjämäki

Videokuvaus, editointi

Vili on Pieni Idean nouseva tähti. Nuoresta iästään huolimatta Vili on ollut monissa tuotannoissa mukana ja tekee yhteistyötä monipuolisesti alalla työskentelevien kanssa. Vili vastaa SoMe-markkinointipalveluiden video puolesta. Välineinä gimbaali, järkkäri ja oikea asenne.

Ninja Renvall

Graafinen suunnittelu, kuvitus

Ninja on orastava Graafinen suunnittelija (AMK), joka tekee monipuolisesti kaikkea logosuunnittelusta somemarkkinointiin. Hän kehitti taitojaan opintojensa aikana vuoden verran Tšekissä ja Kyproksella. Ninja on erityisen hyvä kuvitustehtävissä

Maria Auerkallio

Sisällöntuotanto

Maria on kaikesta kiinnostunut, innokas kirjoittaja. Lapsuuden vaaleanpunainen lyijykynä on vaihtunut vaaleanpunaiseen läppäriin ja sanavalmius sekä kirjoitustaito ovat kuljettaneet kokopäiväiseksi sisällöntuotantokirjoittajaksi. Luovuus on yksi Marian tärkeimmistä elämänarvoista ja sitä ruokitaan vapaa-ajalla myös monipuolisella kädentaito-osaamisella.

Hanna Alin

Copywriter, sisällöntuotanto

Hanna Alin on copywriter, jolla on lähes 20 vuoden kokemus markkinointiviestinnän suunnittelusta ja sisällöntuotannosta. Kirjoittajana hän on parhaimmillaan perehtyessään haastaviin aihepiireihin sekä pikkunokkelassa sanakikkailussa. Monipuolisuus ja erilaisten tekstityylien hallinta ovat Hannan vahvuus.

Osaksi Pieni Ideaa?

Lähetä hakemus osoitteeseen hakemukset@pieni-idea.fi