Meistä on moneen

Rakkaudesta tekemiseen

Meitä ajaa eteenpäin uusien asioiden opettelu, modernit trendit sekä itsemme kehittäminen. Se mitä ei vielä osata, opetellaan, eikä taatusti tiputa aallonharjalta!

Meidän asenne on täyttä rautaa, eikä osaaminenkaan jää hopealle. Jokainen meistä on luonut omaa monipuolista uraa jo pitkään. Nautimme siitä, mitä teemme, mikä välittyy positiivisena fiiliksenä myös asiakkaille.

Heidi Uskaure

Yrittäjä, projektipäällikkö, markkinointi

Heidi tekee Pieni Ideassa vähän kaikkea. Hän on oppinut ymmärtämään tekijöitä ja mitä heidän työnsä vaatii. Erityisen hyvä hän asioiden yhdistämisessä ja graafisessa suunnittelussa. Heidi vastaa myös projektien koordinoinnista sekä Pieni Idean markkinoinnista.

Priska Autio

Sisällöntuotanto, käännöstyöt

Priska on Medianomi (AMK) ja sisällöntuotannon monitoiminainen, joka on toiminut monipuolisesti sisältöjen parissa aina tv-sarjan käsikirjoittamisesta markkinointimateriaaleihin, nettisivuteksteistä asiantuntija-artikkeleihin ja somesta lifestyle-sisältöihin.

Kimmo Karinen

Video-ja valokuvaus, editointi

Kimmo on kuvauksen monitoimimies, joka on kuvannut kaikkea mainos- ja henkilökuvista tapahtumiin ja teollisuudesta urheiluun sekä häähumuun.
Kimmolta onnistuvat niin valo- ja videokuvaukset kuin erityistaitoa ja tarkkuutta vaativat dronekuvaukset ilmasta.

Heta Kettunen

Kuvituspalvelut

Heta on kulkenut kynä kädessään aina. Media-assistentiksi valmistumisen jälkeen Heta opiskeli mm. pelitaidetta Englannissa. Nykyään Heta työskentelee Kotkassa Nitro Gamesin pelien seniorartistina. Hetalta onnistuu selkeyttävät kuvitukset kaikenlaisiin tuotantoihin.

Aldis Strods

Animaatio, editointi, vektorigrafiikka

Aldis on valmistunut taiteen maisteriksi. Hän on opettanut taidetta kouluissa, mutta nykyisin fokusointunut tekemään animaatiota ja videoeditointia, sitä onkin kertynyt jo yli 8-vuotta. Vapaa-ajallaan Aldis soittaa rumpuja, hän on siinäkin ammattilainen.

Vili Petäjämäki

Videokuvaus, editointi

Vili on Pieni Idean nouseva tähti. Nuoresta iästään huolimatta Vili on ollut monissa tuotannoissa mukana ja tekee yhteistyötä monipuolisesti alalla työskentelevien kanssa. Vili vastaa SoMe-markkinointipalveluiden video puolesta. Välineinä gimbaali, järkkäri ja oikea asenne.

Karolina Kjellman

Lifestyle valokuvaus, käännöstyöt

Karolina on uunituore Medianomi (AMK).
Hän on erikoistunut lifestylehenkisiin valokuviin ja on myös taitava kuvien editoinnissa. Karolinalla on uniikki tyyli vangita tärkeitä hetkiä. Pieni Ideassa Karolina vastaa myös käännöstöistä.

Katja Kimpimäki

Kuvitus, graafinen suunnittelu

Katja on taiteen kandidaatti. Hän on erikoistunut tiedon visualisointiin ja infografiikkaan. Katjalla on paljon kokemusta teollisuudesta, jossa hän työskenteli graafikkona suunnitellen mm. tuotepakkauksia, kokoonpano-ja asennusohjeita.

Maria Auerkallio

Sisällöntuotanto

Maria on kaikesta kiinnostunut, innokas kirjoittaja. Lapsuuden vaaleanpunainen lyijykynä on vaihtunut vaaleanpunaiseen läppäriin ja sanavalmius sekä kirjoitustaito ovat kuljettaneet kokopäiväiseksi sisällöntuotantokirjoittajaksi. Luovuus on yksi Marian tärkeimmistä elämänarvoista ja sitä ruokitaan vapaa-ajalla myös monipuolisella kädentaito-osaamisella.

Hanna Alin

Copywriter, sisällöntuotanto

Hanna Alin on copywriter, jolla on lähes 20 vuoden kokemus markkinointiviestinnän suunnittelusta ja sisällöntuotannosta. Kirjoittajana hän on parhaimmillaan perehtyessään haastaviin aihepiireihin sekä pikkunokkelassa sanakikkailussa. Monipuolisuus ja erilaisten tekstityylien hallinta ovat Hannan vahvuus.

Pieni Idea

Matalan kynnyksen markkinointiapu!
Messenger icon
Send message via your Messenger App