Vinkkaa kaverille!

Osaksi pieni idean hyytävää osaamista?

Tiedätkö sen tunteen, kun pitkän ja reippaan ulkoilun jälkeen saavut sisälle posket punoittaen ja raajat kohmeessa? Ulkona hämärtää ja lämpötila on pitkälti nollan miinuspuolella, mutta sisällä sinä saat käteesi kupin lämmintä juomaa ja saat jakaa sen hetken ystäväsi kanssa viltin alla lämmitellen?

Haluamme tarjota sinulle samanlaisen työilmapiirin tai yritysyhteistyön fiiliksen!

Meille on tärkeää tarjota kumppanillemme laaja-alaista markkinoinnin ammattitaitoa. Taataksemme monipuolisen markkinointiosaamisen, työllistämme monen eri alan tekijöitä. Voit tulla osaksi Pieni Ideaa yritysyhteistyön tai oman osaamisesi kautta.

YRITYSYHTEISTYÖ

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa yhteistyökumppania markkinointiin? Olet oikeassa paikassa, sillä Pieni Idea on ammattitaitoinen, tehokas ja joustava kumppani kaikilla markkinoinnin osa-alueilla.

Toimimme yhteistyössä niin suurten yritysten kuin vasta aloittelevien pienyrittäjien kanssa. Toteutamme laajasti erilaisia markkinointiprojekteja asiakkaiden tarpeisiin räätälöityinä.

Jos sinulla on jokin muu timanttinen idea mielessä, et häviä mitään kysymällä! Ota yhteyttä.

FREELANCERIKSI

Oletko sinä reippaalla fiiliksellä ja rennolla asenteella varustettu luovan alan osaaja? Haluatko toimia itsenäisesti freelancerina ja tehdä töitä mukavasti kotona?

Pieni Idea tarjoaa kokonaisvaltaista markkinointiosaamista erilaisille yrityksille. Tiimimme koostuu värikkäästä media-alan osaajien joukosta, johon toivotamme tervetulleeksi myös uusia taitajia.

Voit työskennellä Pieni Idean freelancerina mistä päin Suomea tahansa, kunhan olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja alasta kiinnostunut henkilö. Meille tärkeää on, että hoidat työsi tehokkaasti ja tarkasti ja olet helposti tavoitettavissa.

Tehtäviä löytyy kirjoittajille, video- ja valokuvaajille, näyttelijöille, ääninäyttelijöille, SEO-osaajille, nettisivuvelhoille, graafikoille ja moneen muuhun hommaan. Laatumarkkinoinnissa vain taivas on rajana!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hakemukset@pieni-idea.fi tai täytä viereinen lomake.

TÄYTÄ HAKEMUS

Haemme mm:

  • valokuvaajia & videokuvaajia jotka osaavat myös editoida
  • animaatio-osaajia 2D/3D
  • graafisia suunnittelijoita (joilla hallussa In Design, Illustrator, Photoshop)
  • seo-osaajia, verkkosivujen tekijöitä (WordPress, WooCommerce)
  • kuvittajia ja graafisia suunnittelijoita
  • sisällöntuottajia
  • musiikintekijöitä
  • näyttelijöitä, spiikkereitä
  • yhteistyö somettajia ja vaikuttajia

Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia.

Osaaminen? Voit valita useampia.

Canvas on sinun, kerro meille sinusta*:


500

Ansioluettelosi* (2mb, .pdf):