fbpx
    8.45-16.00      info@pieni-idea.fi   
   046 6003 950
    8.45-16.00      info@pieni-idea.fi   
   046 6003 950

Vinkkaa kaverille!

Otamme mukaan uusia tekijöitä työtarjonnan mukaan

TÄYTÄ LOMAKE

Osaksi pieni idean hyytävää osaamista?

Tiedätkö sen tunteen, kun pitkän ja reippaan ulkoilun jälkeen saavut sisälle posket punoittaen ja raajat kohmeessa? Ulkona hämärtää ja lämpötila on pitkälti nollan miinuspuolella, mutta sisällä sinä saat käteesi kupin lämmintä juomaa ja saat jakaa sen hetken ystäväsi kanssa viltin alla lämmitellen?

Haluamme tarjota sinulle samanlaisen työilmapiirin tai yritysyhteistyön fiiliksen!

Meille on tärkeää tarjota kumppanillemme laaja-alaista markkinoinnin ammattitaitoa. Taataksemme monipuolisen markkinointiosaamisen, työllistämme monen eri alan tekijöitä. Voit tulla osaksi Pieni Ideaa yritysyhteistyön tai oman osaamisesi kautta.

YRITYSYHTEISTYÖ

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa yhteistyökumppania markkinointiin? Olet oikeassa paikassa, sillä Pieni Idea on ammattitaitoinen, tehokas ja joustava kumppani kaikilla markkinoinnin osa-alueilla.

Toimimme yhteistyössä niin suurten yritysten kuin vasta aloittelevien pienyrittäjien kanssa. Toteutamme laajasti erilaisia markkinointiprojekteja asiakkaiden tarpeisiin räätälöityinä.

Jos sinulla on jokin muu timanttinen idea mielessä, et häviä mitään kysymällä! Ota yhteyttä.

FREELANCERIKSI

Oletko sinä reippaalla fiiliksellä ja rennolla asenteella varustettu luovan alan osaaja? Tai ymmärrätkö kaiken numeroista ja analytiikasta? Haluatko toimia itsenäisesti freelancerina ja tehdä töitä mukavasti kotona?

Pieni Idea tarjoaa kokonaisvaltaista markkinointiosaamista erilaisille yrityksille. Tiimimme koostuu värikkäästä media-alan osaajien joukosta, johon toivotamme tervetulleeksi myös uusia taitajia.

Voit työskennellä Pieni Idean freelancerina mistä päin Suomea tahansa, kunhan olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja alasta kiinnostunut henkilö. Meille tärkeää on, että hoidat työsi tehokkaasti ja tarkasti ja olet helposti tavoitettavissa.

Tehtäviä löytyy kirjoittajille, video- ja valokuvaajille, näyttelijöille, ääninäyttelijöille, SEO-osaajille, nettisivuvelhoille, graafikoille ja moneen muuhun hommaan. Laatumarkkinoinnissa vain taivas on rajana!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hakemukset@pieni-idea.fi tai täytä viereinen lomake.