fbpx
    8.45-16.00      info@pieni-idea.fi   
   046 6003 950
    8.45-16.00      info@pieni-idea.fi   
   046 6003 950
Kustannustehokas lisäarvon tuottaja

KETTERÄ OHJELMISTOKEHITYS

Kustannustehokas lisäarvon tuottaja

KETTERÄ OHJELMISTO-
KEHITYS

Pieni Idea & Trineria

Pieni Idea on yhdistänyt voimansa ohjelmistotalo Trineria Oy:n kanssa. Trineria on Pieni Idean tapaan pieni yritys, jolla on kokoonsa nähden hämmästyttävän laaja osaaminen ja kokemus alastaan.

Suunnittelemme yhdessä räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

Mitä on ketterä
ohjelmistokehitys?

Ketterä ohjelmistokehitys pyrkii minimoimaan riskejä jakamalla ohjelmistokehityksen lyhyihin sprintteihin. Toimintatapa keskittyy laatuun ja käyttäjälle tuotettuun lisäarvoon, minkä vuoksi ohjelmistoprojektiin lähdettäessä ei tuijoteta ensimmäisenä euroja tai aikatauluja.

Avainasemassa on varmistaa, että prosessissa tehdään oikeita asioita, joista on lopputuotteen kannalta paras mahdollinen hyöty. Noin 1-4 viikon sprinteissä työstetään projektia eteenpäin sovittuun pisteeseen, minkä jälkeen päätetään jatkosta. Näin varmistetaan, että asiakas saa parhaan vastineen rahoilleen. Pyrimme aina etsimään asiakkaan kannalta kustannustehokkaimman ratkaisun, ottaen huomioon kokonaisuuden ja toiveet lopputuotteen suhteen.

Millaisia ohjelmisto-
projekteja teemme?

Pystymme toteuttamaan hyvin erityyppisiä ohjelmistoprojekteja, esimerkiksi mobiiliapplikaatioita, verkkokauppoja, sisäisen ja ulkoisen viestinnän työkaluja, intranet-kokonaisuuksia tai varastonhallintaan keskittyviä ohjelmistoja. Hoidamme tarvittaessa ohjelmistojen ylläpidon ja päivitykset, jolloin voit keskittyä omiin hommiin ilman huolta ohjelmistojen toiminnasta.

Voimme aloittaa ohjelmistoprojektin suunnittelun alusta saakka tai lähteä kehittämään jo olemassaolevaa ohjelmistoa.

Maailma kokee jatkuvasti teknisiä mullistuksia, minkä vuoksi ohjelmistot on hyvä pitää helposti muokattavissa ja säännöllisesti päivitettyinä. Näin ne toimivat toivotusti ja pysyvät turvallisina käyttää.