fbpx
    8.45-16.00      info@pieni-idea.fi   
   046 6003 950
    8.45-16.00      info@pieni-idea.fi   
   046 6003 950

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Miksi yritysten kannattaa panostaa graafisuuteen?

Graafinen suunnittelu on mainostamista, jonka tehtävänä on houkutella meitä kiinnostumaan merkeistä ja brändeistä. Graafista suunnittelua näemme joka päivä esimerkiksi pakkauksissa, verkkosivuilla, julisteissa, kirjoissa, lehdissä ja kylteissä. Graafinen suunnittelu antaa yrityksellesi kasvot ja visuaalisen ilmeen. Visuaalinen ilme puolestaan muodostaa asiakkaalle tunteita ja odotuksia yritystä, palvelua ja tuotetta kohtaan.

Globaalien markkinoiden kutistuessa teknologian yhä kasvavaan ulottuvuuteen, on silmäänpistävän graafisen suunnittelun tarve tullut entistä arvokkaammaksi yrityksille. Graafisten tuotteiden käyttötarkoitus on herättää ihmisiä ja pitää heidät kiinnostuneina yritykseen ja sen palveluihin. Vahva yritysidentiteetti antaa kuvan, että yrityksesi on paljon suurempi kuin se todellisuudessa on. Se lisää luottamusta kohdeyleisössäsi. Ammattimainen kuva luo myös kiinnostusta potentiaalisissa asiakkaissa.

Hinnastostamme näet mitä pystymme graafisesti toteuttamaan. Ja jos etsimääsi ei löydy, huikkaa ja heitä meille ainakin tarjouspyyntö!

Graafisen suunnittelun ja printin hyödyt

Se selkeyttää

Graafinen suunnittelu ajattelee yksinkertaisesti. Se tekee hankalista numeroistakin selvää.

Erotut kilpailijoistasi

Hyvä graafinen suunnittelu tuo yrityksesi persoonan ja arvot esiin, tukee positiivisesti mielikuvaa brändistäsi sekä erottaa yrityksesi kilpailijoista.

Sinut muistetaan

Yrityskuvasi painuu vahvasti asiakkaittesi mieleen ja he haluavat tulla luoksesi uudestaan.

Laittaa asiakkaasi ensin

Graafiset tuotteet suunnitellaan asiakaslähtöisesti. Värit, muodot ja niiden paikka, kaikki vaikuttavat lopputulokseen.

Tehostaa myyntiä

Hyvä suunnittelu tavoittaa potentiaaliset asiakkaat. Se auttaa pitämään kohdeyleisösi ja lunastamaan heidän luottamuksen.

Antaa hyvän ensivaikutelman

Ensivaikutelma on tärkeä. Visuaalisuus herättää ihmisissä enemmän kiinnostusta kuin pelkkä teksti.