Myy fiilistä!

Ruutuja on elämässämme enemmän kuin koskaan, mobiili piippailee ilmoituksia tauotta ja vapaat hetket on helppo kuluttaa somen syövereissä. Kuinka siis oman yrityksen viestin saisi erottumaan joukosta ilman, että sen ohi pyyhkäistään tietoähkyn vallassa?

Paljastamme sinulle nyt salaisuuden: videoon ja valokuvaan luotetaan tämän päivän markkinoinnissa enemmän kuin tekstiin (video/kuva 63% – teksti 60%)!

Tiesitkö?

Kun asiakas vierailee kotisivuillasi, hän muistaa kolmen päivän päästä n. 10% siitä, mitä on lukenut. Jos sama informaatio yhdistetään kuvaan tai videoon, nousee luku yli kuusinkertaiseksi (65%). Tämän vuoksi suosimme kokonaisvaltaista markkinointia, jossa hyvin suunnitellut ja kirjoitetut tekstisisällöt yhdistetään niiden sanomaa tukeviin visuaalisiin materiaaleihin.

Tiimimme on toteuttanut monenlaisia visuaalisia tuotantoja aina hääelokuvista tuote-esittelyvideoihin ja yritysesittelyistä animaatioihin. Tuotamme myös säännöllisesti suunnitelmallista ja asiakkaidemme näköistä visuaalista sisältöä eri some-kanaviin. Somevideo sitouttaa seuraajia ja levittää yrityksestäsi tietoa mieleenpainuvalla tavalla.

Fiilis?

vibe
/vʌɪb/
noun
a person's emotional state or the atmosphere of a place as communicated to and felt by others

Pieni Idea

Meiltä onnistuvat perinteisen video- ja valokuvauksen lisäksi myös näyttävät ilmakuvat, tarinalliset fiilisvideot, hauskan informatiiviset animaatiot sekä virtuaalitodellisuuteen liittyvät projektit. Osaamisemme on yhteistyökuvioiden myötä laajentunut lähes kaikille markkinoinnin osa-alueille, joten heitä pallo meille, katsotaan mitä keksitään!

Pieni Idea on täynnä osaavia ja innostuneita tekijöitä, jotka tahtovat sydämestään auttaa sinua menestymään hyvän fiilismarkkinoinnin avulla! 💕

Messenger icon
Send message via your Messenger App