LOGOMISTAUTUMINEN

(logo & omistautuminen)

Päätin reilu kuukausi sitten vaihtaa yritykseni logoa. Miksi? Eihän minun vanha logoni ole ollut käytössä edes yhtä vuotta. Pidän vieläkin vanhasta logostani. Se on selkeä ja se henkii tyyliä mitä haluan yrityksessäni tuoda asiakkaille. Halusin kuitenkin tuoda logooni vieläkin enemmän fiilistä, ja siitä se ajatus lähti.

Yksi yritykseni freelancer on vanha ystäväni, kuvittaja ja peliartisti, Heta. Pyysin häneltä täysin erilaista logoa. Yhdessä lähdimme suunnittelemaan tulevaa logoa. Olen aina tykännyt lukea horoskooppeja. Horoskooppeihin en kyllä kuitenkaan usko. Niitä on kuitenkin kiva peilailla omaan elämäntilanteeseen. Siitä heitinkin ajatuksen ilmaan. Halusin jotain sellaista mikä peilaa oman yritykseni arvoja ja tekijöitä.

Tein aikoinani “henkieläin -testin”. Sain silloin tulokseksi peuran. Luin peuroista lisää ja mitä enemmän luin sitä enemmän yritykseni arvot nousivat esiin. Kuvainnollisesti peurat ovat lempeitä, päättäväisiä ja ymmärtäväisiä. Niillä on kyky liikkua elämän ja esteiden läpi suopeasti. Peurat ovat yhteydessä oman viattoman sisäisen lapsensa kanssa. Ne ovat herkkiä ja hyvin intuitiivisia. Lisäksi ne ovat yhteydessä elämän suuriin mysteereihin.

Taikauskoa tai ei. Halusin yhdistää logon arktisuuteen. Kuudesta erilaisesta konseptista päätettiin yhdistää kaksi. Peuran sarvet ovat tehty jäästä tai kristalleista(henkien arktisuutta) ja pää on tehty origamityylillä. Itse koen sarvien symboloivan Pieni Idean tekijöitä. Tekijöitä, jotka tekevät vähemmän, ja tekijöitä joiden osuus Pieni Ideassa on kasvanut vähän isommaksi. Ajatuksena kuitenkin, että kaikki tuovat lisäarvoa projekteihin joihin heidät yhdistetään.

Se mitä haluan yrityksessäni tuoda esille jakaa samoja arvoja, päättäväisyyttä ja ymmärtämistä. Sitä sisäisen lapsen fiilistelyä ja herkkyyttä. Seikkailuja mitä omat asiakkaani tuovat eteeni. Tähän kaikkeen panostan koko olemuksellani. Tämä on lupaus mitä haluan logoni viestivän.

 

 

Ideamurusia

Asioiden ja tekijöiden yhdistäminen on ollut mun juttu jo pidemmän aikaa. Olen ammatiltani graafinen suunnittelija ja tämä on Pieni Idean blogi.

-Heidi

Messenger icon
Send message via your Messenger App