Pieni Idea . Tekijät

Rakkaudesta tekemiseen

Pieni Idea pulpahti Heidin mieleen, kun hän huomasi hyvien tyyppien pyörivän arjessa mukana. Miksi yrittää tehdä kaikki itse, kun timanttista osaamista löytyy yhteistyönä aivan käden ulottuvilta? Heidi keräsi ympärilleen kasan ammattilaisia, joista jokainen loistaa tiimissä omalla osaamisalueellaan. Yhteistyön ansiosta Pieni Idea pystyy nyt haastamaan palveluillaan vähän isompiakin poikia.

Heidi Uskaure

Graafinen suunnittelu, animaatio

Pieni Idean voima, joka ei pelkää haasteita. Heidin mielestä asiakkaan tyytyväisyys on kaikista tärkeintä, ja vaikka graafinen suunnittelu tehdäänkin pääosin tietokoneella, uskoo Heidi asiakkaiden ideoiden ja ajatusten kuuntelemisen olevan puoli työtä.

Priska Autio

Sisällöntuotanto

Priska on Medianomi (AMK) ja sisällöntuotannon monitoiminainen, joka on toiminut monipuolisesti sisältöjen parissa aina tv-sarjan käsikirjoittamisesta markkinointimateriaaleihin, nettisivuteksteistä asiantuntija-artikkeleihin ja somesta lifestyle-sisältöihin.

Kimmo Karinen

Video-ja valokuvaus, editointi

Kimmo on kuvauksen monitoimimies, joka on kuvannut kaikkea mainos- ja henkilökuvista tapahtumiin ja teollisuudesta urheiluun sekä häähumuun.
Kimmolta onnistuvat niin valo- ja videokuvaukset kuin erityistaitoa ja tarkkuutta vaativat dronekuvaukset ilmasta.

Heta Kettunen

Kuvituspalvelut

Heta on kulkenut kynä kädessään aina. Media-assistentiksi valmistumisen jälkeen Heta opiskeli mm. pelitaidetta Englannissa. Nykyään Heta työskentelee Kotkassa Nitro Gamesin pelien seniorartistina. Hetalta onnistuu selkeyttävät kuvitukset kaikenlaisiin tuotantoihin.

Aldis Strods

Animaatio, editointi, illustraatiot

Aldis on valmistunut taiteen maisteriksi. Hän on opettanut taidetta kouluissa, mutta nykyisin fokusointunut tekemään animaatiota ja videoeditointia, sitä onkin kertynyt jo yli 8-vuotta. Vapaa-ajallaan Aldis soittaa rumpuja, hän on siinäkin ammattilainen.

Meitä ajaa eteenpäin uusien asioiden opettelu, modernit trendit sekä itsemme kehittäminen. Se mitä ei vielä osata, opetellaan, eikä taatusti tiputa aallonharjalta!

Meidän asenne on täyttä rautaa, eikä osaaminenkaan jää hopealle. Jokainen meistä on luonut omaa monipuolista uraa jo pitkään. Nautimme siitä, mitä teemme, mikä välittyy positiivisena fiiliksenä myös asiakkaille.