Meistä on moneen

Rakkaudesta tekemiseen

Pieni Idea pulpahti Heidin mieleen, kun hän huomasi hyvien tyyppien pyörivän arjessa mukana. Miksi yrittää tehdä kaikki itse, kun timanttista osaamista löytyy yhteistyönä aivan käden ulottuvilta? Heidi keräsi ympärilleen kasan ammattilaisia, joista jokainen loistaa tiimissä omalla osaamisalueellaan. Yhteistyön ansiosta Pieni Idea pystyy nyt haastamaan palveluillaan vähän isompiakin poikia.

Heidi Uskaure

Graafinen suunnittelu, koordinaatio ja markkinointi

Heidi tekee Pieni Ideassa vähän kaikkea. Hän on oppinut ymmärtämään tekijöitä ja mitä heidän työnsä vaatii. Erityisen hyvä hän asioiden yhdistämisessä ja graafisessa suunnittelussa. Heidi vastaa myös projektien koordinoinnista sekä Pieni Idean markkinoinnista.

Priska Autio

Sisällöntuotanto

Priska on Medianomi (AMK) ja sisällöntuotannon monitoiminainen, joka on toiminut monipuolisesti sisältöjen parissa aina tv-sarjan käsikirjoittamisesta markkinointimateriaaleihin, nettisivuteksteistä asiantuntija-artikkeleihin ja somesta lifestyle-sisältöihin.

Kimmo Karinen

Video-ja valokuvaus, editointi

Kimmo on kuvauksen monitoimimies, joka on kuvannut kaikkea mainos- ja henkilökuvista tapahtumiin ja teollisuudesta urheiluun sekä häähumuun.
Kimmolta onnistuvat niin valo- ja videokuvaukset kuin erityistaitoa ja tarkkuutta vaativat dronekuvaukset ilmasta.

Heta Kettunen

Kuvituspalvelut

Heta on kulkenut kynä kädessään aina. Media-assistentiksi valmistumisen jälkeen Heta opiskeli mm. pelitaidetta Englannissa. Nykyään Heta työskentelee Kotkassa Nitro Gamesin pelien seniorartistina. Hetalta onnistuu selkeyttävät kuvitukset kaikenlaisiin tuotantoihin.

Aldis Strods

Animaatio, editointi, illustraatiot

Aldis on valmistunut taiteen maisteriksi. Hän on opettanut taidetta kouluissa, mutta nykyisin fokusointunut tekemään animaatiota ja videoeditointia, sitä onkin kertynyt jo yli 8-vuotta. Vapaa-ajallaan Aldis soittaa rumpuja, hän on siinäkin ammattilainen.

Vili Petäjämäki

Videokuvaus, editointi

Vili on Pieni Idean nouseva tähti. Nuoresta iästään huolimatta Vili on tehnyt jo kaikenlaista. Vili on sosiaalisen median ammattilainen ja Vililtä onnistuu videokuvaus ja editointi fiilistelytyylillä!

 

Katja Kimpimäki

Kuvitus, graafinen suunnittelu

Katja on taiteen kandidaatti. Hän on erikoistunut tiedon visualisointiin ja infografiikkaan. Katjalla on paljon kokemusta teollisuudesta, jossa hän työskenteli graafikkona suunnitellen mm. tuotepakkauksia, kokoonpano-ja asennusohjeita. Katjalla on rautaisen graafikon ote!

Pieni Idea

Matalan kynnyksen markkinointiapu!
Meitä ajaa eteenpäin uusien asioiden opettelu, modernit trendit sekä itsemme kehittäminen. Se mitä ei vielä osata, opetellaan, eikä taatusti tiputa aallonharjalta!

Meidän asenne on täyttä rautaa, eikä osaaminenkaan jää hopealle. Jokainen meistä on luonut omaa monipuolista uraa jo pitkään. Nautimme siitä, mitä teemme, mikä välittyy positiivisena fiiliksenä myös asiakkaille.